Vafler med vaniljeskyr
•
&format=webp)
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.
Ingredienser
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
---|---|
50 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
4
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Smør - smeltet
|
Tilbehør
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
125 g
Blåbær
|
|
5
Friske figner i små både
|
|
1
Granatæble - kernerne heraf (ca. 175 g)
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt 1 tsk kanel til dejen og server vaflerne til morgenmad i december.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 6,4 g |
Fedt: | 5 g |
Kulhydrat: | 16,2 g |
Relateret video
Vafler med vaniljeskyr
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.
