Vaniljekvark
20 min
•
Arbejdstid: 5 min
•
Vaniljekvark er et fedtfattigt alternativ til fx flødeskum. Det smager dejligt sammen med frugt og kage. Her en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet vaniljekvark.
Ingredienser
|
150 g
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
|---|---|
|
½ dl
Mælk
|
|
|
1½ spsk
Flormelis
|
|
|
½ spsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan smage vaniljekvarken til med appelsinskal og eller hakket chokolade.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 9 g |
| Fedt: | 0,3 g |
| Kulhydrat: | 12,8 g |