Vaniljekvark

20 min
Arbejdstid: 5 min
Vaniljekvark

Vaniljekvark er et fedtfattigt alternativ til fx flødeskum. Det smager dejligt sammen med frugt og kage. Her en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet vaniljekvark.

Ingredienser

150 g Kvark eller græsk yoghurt
½ dl Mælk
1½ spsk Flormelis
½ spsk Vaniljesukker

Sådan gør du

  • Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker.
  • Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Du kan smage vaniljekvarken til med appelsinskal og eller hakket chokolade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

836 kJ / 200 kcal

Næringsindhold pr. 100g

380 kJ / 91 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 40,2 % 9 g
Kulhydrat: 57,1 % 12,8 g
Fedt: 2,7 % 0,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/vaniljekvark-/