Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som vegetarfrikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter. Lav evt. paneer osten dagen før. Vegetardeller kan laves på mange måder - men prøv denne her, hvor paneer giver saftighed og fylde til dellerne.
Ingredienser
Paneer
|
1 liter
Mælk eller sødmælk
|
|
|---|---|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Vegetarfrikadeller
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
|---|---|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
|
1 spsk
Tomatpesto
|
|
|
1
Æg
|
|
|
2 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør
|
|---|
Rød pestosauce
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Tomatpesto
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
|---|---|
|
520 g
Blandet salat, fx babysalatblade, grønne bønner, agurk og rødløg
|
Sådan gør du
Paneer
Vegetarfrikadeller
Rød pestosauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vegetarfrikadellerne kan fryses.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
286 kJ / 68 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 2,6 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 9 g |