Vinter koldskål
•
Arbejdstid: 15 min
•
Koldskål hører måske sommeren til – men hvorfor ikke nyde den året rundt? Vores vinterkoldskål er krydret med varme julekrydderier og toppet med sprødt pebernøddeknas. Prøv den også med topping af fx bagte æbler.
Ny
Ingredienser
Koldskål
|
2
Æggeblommer
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
|
1 knivspids
Stødt nellike
|
|
|
½ liter
Kærnemælk
|
|
|
½ liter
Tykmælk
|
Pebernøddeknas
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
40 g
Mandelsplitter
|
|
|
150 g
Grofthakkede pebernødder
|
Sådan gør du
Koldskål
Pebernøddeknas
Næringsindhold
Energiindhold:
7286 kJ / 1741 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 11,6 g |
| Protein: | 54,5 g |
| Fedt: | 88,2 g |
| Kulhydrat: | 182,1 g |
Lyst til at bage dine egne pebernødder eller kammerjunkere?
Relateret video
Vinter koldskål
Vinterkoldskål med varme julekrydderier og toppet med sprødt pebernøddeknas