Wok med stegte nudler og torsk
30 min
•
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.
Ingredienser
|
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
|---|---|
|
2 liter
Vand
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
Karrysauce med æble
|
½ liter
Karrysauce
|
|
|---|---|
|
2
Syrlige røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
2½ spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
500 g
Renset torskefilet uden skind - i 6 stykker
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
|
3
Rødløg i meget tynde både (ca. 200 g)
|
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Grofthakkede cashewnødder
|
|---|
Pynt
|
Fintstrimlet porretop
|
|---|
Sådan gør du
Karrysauce med æble
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 5 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.