Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® Laktosefri kefir med blåbær 2,3% 1 l
Arla Cultura ® Kefir Blåbær er fermenteret med kefirkultur, som stammer fra forskellige mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk mælk med en karakteristisk duft og en let syrlig smag. Kefiren er kilde til calcium og protein.
Kefir kan drikkes som den er, eller nydes med havregryn, mysli eller friske bær. Prøv også vores Arla Cultura® Kefir Natural eller Vaniljesmag – alle varianterne er laktosefrie.
Arla Cultura ® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura ®
- Laktosefri kefir blåbær
- God til morgenmad
- Fermenteret med kefirkultur, som stammer fra mælkesyrebakterier og gær
- Kilde til calcium og protein
- Syrnet mælk
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: MÆLK, blåbær (6%), druejuicekoncentrat, majsstivelse, naturlig aroma, MÆLKESYREKULTUR, gær, laktaseenzym.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
247 kJ / 59 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
2,3 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1,4 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
5,7 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
5,4 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,1 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
108 mg
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Åbnet: 3-4 dage i køleskab.
Opbevaringsperiode
17
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
590001
Stregkode
5711953159060
Vægt/volumen
1000 ml