Bagt græskarsalat
30 min
•
Ovnbagt græskar, løg og palmekål er her blevet til en dejlig lun salat med nøddesmør, salatost og pocherede æg. Bagt græskarsalat kan tilberedes med de fleste typer græskar.
Ingredienser
|
1
Uskrællet butternutsquash i både (ca. 850 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Salatost i tern i olie
|
|
|
125 g
Ribbede palmekålsblade i mindre stykker
|
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
|
50 g
Smør
|
|
|
50 g
Grofhakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
|
½ dl
Oreganoblade
|
Pocherede æg
|
1 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
½ dl
Eddike
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
4
Æg
|
Tilbehør
|
Ristet landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Pocherede æg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Med øvelse - og en stor gryde - kan det godt lade sig gøre at pochere flere æg ad gangen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 4,6 g |
| Fedt: | 9,8 g |
| Kulhydrat: | 9,5 g |