Når det er sæson for rabarber skal der bages - prøv denne crumble, den er lækker.
Har du mange rabarber, så er det nemt at lave en stor portion rabarberkompot på denne måde. Frys den afkølede kompot i mindre portioner, så er de klar til både rabarbertærter, kager og trifli.
8991 kJ / 2149 kcal
872 kJ / 208 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 3,3 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 21,5 g |
Fedt: | 54,8 % | 12,9 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Vaniljestang
|
1 |
---|---|
Rabarber i 2 cm stykker
|
500 g |
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Rasp (ca. 1 dl)
|
50 g |
---|---|
Hakkede hasselnøddekerner
|
25 g |
Rørsukker
|
2 spsk |
Stødt kardemomme
|
1 tsk |
Smør - smeltet
|
25 g |