Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 4 min. ved 225° - traditionel ovn.
Har du mange rabarber, så er det nemt at lave en stor portion rabarberkompot på denne måde. Frys den afkølede kompot i mindre portioner, så er de klar til både rabarbertærter, kager og trifli.
8806 kJ / 2105 kcal
854 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 3,3 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 21,5 g |
Fedt: | 53,9 % | 12,4 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
1
Vaniljestang
|
|
---|---|
500 g
Rabarber i 2 cm stykker
|
|
150 g
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
50 g
Rasp (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
25 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
|
2 spsk
Rørsukker
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
¼ liter
Piskefløde
|
---|