Bagte rabarber med nødderasp

Bagte rabarber med nødderasp

30 min Dessert

Lune rabarber, rabarberkompot, rabarberdessert, bagte rabarber - hvad skal vi kalde denne skønne, skønne dessert? I al sin enkelthed er det simpelthen bare lune rabarber med knasende sprød nødderasp og piskefløde - en himmerigsmundfuld en lun sommeraften.

Mere inspiration

Når det er sæson for rabarber skal der bages - prøv denne crumble, den er lækker.

Velbekomme!
Tip

Har du mange rabarber, så er det nemt at lave en stor portion rabarberkompot på denne måde. Frys den afkølede kompot i mindre portioner, så er de klar til både rabarbertærter, kager og trifli.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9190 kJ / 2197 kcal

Næringsindhold pr. 100g

896 kJ / 214 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 3,7 % 2 g
Kulhydrat: 44 % 23,2 g
Fedt: 52,3 % 12,7 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser