Blinis med stenbiderrogn
Blinis med stenbidderrogn er den perfekte kombination. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver. Blinis med stenbiderrogn er en klassiker som forret, men kan også serveres som en del af en tapas-menu.
Ingredienser
Blinis
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
|---|---|
|
50 g
Boghvedemel (ca. 1 dl)
|
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Æg
|
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
|
50 g
Smeltet smør
|
Stenbiderrogn
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
75 g
Renset stenbiderrogn
|
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
|
12
Dildkviste
|
Sådan gør du
Blinis
Stenbiderrogn
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
Er det ikke sæson for frisk stenbiderrogn, kan du bruge lakse - eller ørredrogn fra glas - eller røget laks eller hellefisk.
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
788 kJ / 188 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 10,6 g |
| Kulhydrat: | 17,1 g |