Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.
8776 kJ / 2098 kcal
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 18,2 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 30,4 % | 3,6 g |
Når du serverer tilbehør til din boller i karry, kan du vælge tilbehør efter årstiden: Fx æbler og nødder om efteråret, tern af rodfrugter om vinteren, rabarberkompot om foråret og agurk og rød peber om sommeren. I stedet for at blande ris med blomkål, kan I spise rene blomkålsris (600-700 g).
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.