Boller i karry er vist livretten over alle livretter, hvad enten du spørger børn eller voksne. Boller i karry smager af hygge og mormormad. Her får du opskriften på en ekstra nem boller i karry, da vi bruger den færdige karrysauce fra Karolines Køkken. Den tid du sparer på at lave saucen selv, kan du i stedet bruge på at tilberede den sprøde, friske æblesalat. Så får I lidt frugt og grønt til klassikeren, som ellers ofte blot ledsages af mangochutney.
9930 kJ / 2373 kcal
497 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 60,4 % | 17,6 g |
Fedt: | 19,9 % | 2,7 g |
I stedet for slikærter kan du bruge extra fine ærter.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.