Bønnesalat med tomat
&format=webp)
Bønnesalat med tomat - og hertil en hytteost smagt til med salsa. Bønnesalat med tomat er en lækker, meget nem og fyldig bønnesalat, som kan spises som den er - eller serveres som tilbehør til fx et stykke kød - eller i en tacoskal. Er du bønne-entusiast, så koger du nok bønnerne selv, men i en snæver vending er det en rigtig god løsning med færdigkogte bønner til bønnesalat med tomat.
Ingredienser
Bønnesalat med tomat
2 dåser
Bønne-mix
|
|
---|---|
1
Lille salatløg skåret i ringe (ca. 60 g)
|
|
350 g
Tomater skåret i tern
|
|
½ dl
Grofthakket frisk koriander
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Hytteost
|
|
2 spsk
Tomatsalsa
|
150 g
Brød
|
---|
Sådan gør du
Bønnesalat med tomat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bønnesalaten bliver kun bedre af at du starter fra bunden, sætter bønner i blød dagen før - og koger dem, så de er lige som de skal være. Salsa er en smagssag. Du vælger selv om den skal være mild, hot eller ekstra hot.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,4 g |
Protein: | 4,1 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 9,3 g |
