Bruschetta med stegt aubergine

15 min
Bruschetta med stegt aubergine

En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.

Ingredienser

1 Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
25 g Smør
¼ tsk Flagesalt
Friskkværnet peber
2 dl Rucolasalat
4 skiver Ristet landbrød
150 g Hytteost

Sådan gør du

  • Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
  • Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
  • Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
  • Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
  • Top med hytteost og et drys peber - og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3421 kJ / 818 kcal

Næringsindhold pr. 100g

594 kJ / 142 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 18,6 % 6,5 g
Kulhydrat: 53,7 % 18,8 g
Fedt: 27,7 % 4,4 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/bruschetta-med-stegt-aubergine/