Cowboytoast
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Cowboytoast er en klassiker fra grillbaren. Her får du opskriften på en saftig, hjemmelavet cowboytoast med løg, ost og syltede agurker. Toasten er både nem, hurtig og velsmagende - og kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.
Ingredienser
|
1 spsk
Olie
|
|
|---|---|
|
300 g
Hakket oksekød
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
3
Store løg i halve skiver
|
|
|
2
Røde peberfrugter i små tern
|
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
|
3 spsk
Worcestershiresauce
|
|
|
3 spsk
Tomatketchup
|
Cowboytoasts
|
12 skiver
Grovbrød
|
|
|---|---|
|
6
Syltede drueagurker i skiver
|
|
|
100 g
Ost i skiver, fx lagret cheddarost
|
Sådan gør du
Toasts
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du en bøf til overs fra i går, kan du give den nyt liv i en cowboytoast. Brug den ost du har, uanset om det er gul ost, hvid eller blåskimmelost.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
683 kJ / 163 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 6 g |
| Kulhydrat: | 18,9 g |