Cowboytoast med rødløgsmarmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Nyfortolkningen af cowboytoasten kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.

Ingredienser

4 stk.

Antal portioner

Bøffen

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 75 g finthakkede syltede agurker
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk groft salt

Toast

  • 25 g smør
  • 8 skiver daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
  • 4 spsk rødløgsmarmelade
  • 4 skiver Arla® Havarti 60+ skiveost

Sådan gør du

Sådan gør du

Bøffen

Rør kødet sammen med agurker, chili og salt. Form 4 bøffer så de passer til brødet.

Toast

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Fordel de 4 bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet. Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen. Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min. Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå. Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad. Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet. Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: