Cowboytoast med rødløgsmarmelade

Cowboytoast med rødløgsmarmelade

30 min
Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Nyfortolkningen af cowboytoasten kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.

Sådan gør du

Bøffen
  • Rør kødet sammen med agurker, chili og salt. Form 4 bøffer så de passer til brødet.
Toast
  • Smør brødskiverne med smør på den ene side. Fordel de 4 bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet. Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen. Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min. Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå. Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad. Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet. Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5083 kJ / 1215 kcal

Næringsindhold pr. 100g

786 kJ / 188 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 28,7 % 13,3 g
Kulhydrat: 40,7 % 18,8 g
Fedt: 30,6 % 6,5 g

Ingredienser

Bøffen
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
300 g
Finthakkede syltede agurker
75 g
Tørrede chiliflager
1 tsk
Groft salt
1 tsk
Toast
Smør
25 g
Daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
8 skiver
Rødløgsmarmelade
4 spsk
Arla® Havarti 60+ skiveost
4 skiver