Cowboytoast med rødløgsmarmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Nyfortolkningen af cowboytoasten kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 stk.

Antal portioner

Bøffen

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 75 g finthakkede syltede agurker
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk groft salt

Toast

  • 25 g smør
  • 8 skiver daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
  • 4 spsk rødløgsmarmelade
  • 4 skiver Arla® Havarti 60+ skiveost

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bøffen

Rør kødet sammen med agurker, chili og salt. Form 4 bøffer så de passer til brødet.

Toast

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Fordel de 4 bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet. Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen. Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min. Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå. Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad. Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet. Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag