Cowboytoast med rødløgsmarmelade

Cowboytoast med rødløgsmarmelade

30 min
Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Denne opskrift på cowboytoast er både nem, hurtig og velsmagende - og kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.

Sådan gør du

Bøffen
  • Rør kødet sammen med agurker, chili og salt.
  • Form 4 bøffer så de passer til brødet.
Toast
  • Smør brødskiverne med smør på den ene side.
  • Fordel de 4 bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet.
  • Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen. Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min.
  • Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå. Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad.
  • Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet.
  • Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme.
Energiindhold for hele retten:

5083 kJ / 1215 kcal

Næringsindhold pr. 100g

786 kJ / 188 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 28,7 % 13,3 g
Kulhydrat: 40,7 % 18,8 g
Fedt: 30,6 % 6,5 g
Mere inspiration

Er du ikke til den søde rødløgsmarmelade - så prøv med syltede rødløg.

Syltede rødløg
15 min
Syltede rødløg
(311)

Ingredienser

Bøffen
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
75 g Finthakkede syltede agurker
1 tsk Tørrede chiliflager
1 tsk Groft salt
Toast
25 g Smør
8 skiver Daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
4 spsk Rødløgsmarmelade
4 skiver Havarti ost, cheddarost eller anden ost