Cowboytoast
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Cowboytoast er en klassiker fra grillbaren. Her får du opskriften på en saftig, hjemmelavet cowboytoast med rødløgsmarmelade og syltede agurker. Toasten er både nem, hurtig og velsmagende - og kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.
Ingredienser
Bøffen
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
75 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Toast
25 g
Smør
|
|
---|---|
8 skiver
Daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
|
|
4 spsk
Rødløgsmarmelade
|
|
4 skiver
Havarti ost, cheddarost eller anden ost
|
Sådan gør du
Bøffen
Toast
Du kan skifte rødløgsmarmeladen ud med syltede rødløg eller sennep - eller blot supplere med sennep.
Har du en bøf til overs fra i går, kan du give den nyt liv i en cowboytoast. Du kan bruge de osterester du har, uanset om det er gul ost, hvid eller blåskimmelost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6777 kJ / 1620 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1047 kJ / 250 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 24,9 % | 15,3 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 30,4 g |
Fedt: | 25,8 % | 7,3 g |
