Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Nyfortolkningen af cowboytoasten kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.
Sådan gør du
Bøffen
Rør kødet sammen med agurker, chili og salt. Form 4 bøffer så de passer til brødet.
Toast
Smør brødskiverne med smør på den ene side. Fordel de 4 bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet. Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen. Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min. Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå. Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad. Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet. Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme.