Hold pandekagerne lune i ovnen ved ca. 75°.
Pandekager er også lækre med flormelis og marmelade til. Eller nutella, banan og kokosmel.
4326 kJ / 1034 kcal
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 17,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 15 g |
Fedt: | 34,6 % | 5 g |
Alkohol: | 0,6 % |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
200 g
Hvid hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
1 dl
Hvedeøl, fx weissbeer
|
|
3
Æg
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
2 spsk
Rørsukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|
Rørsukker
|
|
---|---|
Friskpresset citronsaft
|