Fuldkornspizza med serranoskinke og rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bund

  • 10 g gær
  • 1¼ dl koldt vand
  • 1 tsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • 100 g fuldkornshvedemel (ca. 1¾ dl)
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • 50 g hindbær

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen i ca. 5 min til den er elastisk - fx i en røremaskine. Dejen skal være fugtig. Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk skålen med et låg eller husholdningsfilm. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. ½ time.

Lad en plade blive godt varm i ovnen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en rund pizzabund (ca. 35 cm i diameter) og læg den på bagepapir. Smør tomatsaucen på bunden og fordel skinke og rosmarin herpå. Læg osten i små bunker. Træk pizzaen over på den varme bageplade og bag den midt i ovnen - til bunden er sprød og gylden.

Fordel hindbær på den varme pizza og pynt med rosmarinkviste. Server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag