Fyldte brød med spinat og ost

Fyldte brød med spinat og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(39 vurderinger)

30 min

Hurtig bagte og mættende, passer lige godt på buffet som til udflugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

6 stk. pr. portion

Antal portioner

  • ½ spsk smeltet smør
  • ½ tsk havsalt, fx maldon

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spinaten i en sigte og pres væden fra. Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og pensl halvdelen med fedtstof. Fordel herpå spinat, ost og oregano og fold den anden halvdel over og luk pizzaen godt - nip kanten sammen.

Pensl med fedtstof og drys med salt. Bag det fyldte brød midt i ovnen. Lad det køle let af på en bagerist inden servering.

Tips

Server fx brødet sammen med en tomatsalat og grillet kød og du har et aftensmåltid.

Brødet kan evt. lunes på grillen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ / 1673 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag