Gnocchi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Gnocchi med butternut squash er en lækker efterårsret. Disse gnocchi er lavet med kvark og har en dejlig fast konsistens. I selskab med butternut squash er gnocchi en skøn ret med masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gnocchi

  • 1½ liter vand
  • 1 tsk groft salt

Butternut squashsauce

  • 300 g skrællet butternut squash i små tern
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 25 g grofthakket bacon
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • 3 spsk grofthakket bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gnocchi

Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dem godt sammen til en ensartet dej. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i 2. Rul hver portion ud til en aflang firkant (ca. 20 x 40 cm) og del den på langs. Rul firkanten til en tynd rulle - fra den brede side (ca. 2 cm i diameter). Skær rullen i ca. 1 cm tykke gnocchi stykker.

Bring vand og salt i kog i en stor gryde og tilsæt ⅓ af gnocchierne. Kog dem i ca. 2 min. - de er færdige når de stiger op til overfladen. Tag dem op med en hulske og læg dem på en tallerken. Fortsæt med resten af gnocchierne. Gem ½ liter af kogevandet.

Butternut squashsauce

Lad en sauterpande blive godt varm og svits butternut, løg, bacon, chili, rosmarin og hvidløg i ca. 10 min. ved jævn til kraftig varme. Rør af og til. Tilsæt hvidvin, salt og peber og lad det koge ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt gnocchierne og ca. 3 dl af kogevandet og lad det koge, stadig ved svag varme, i ca. 3 min. Tilsæt eventuelt mere kogevand - retten skal være let flydende. Tilsæt ost og persille og vend det godt rundt. Smag til og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag