Gnocchi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Gnocchi med butternut squash er en lækker efterårsret. Disse gnocchi er lavet med kvark og har en dejlig fast konsistens. I selskab med butternut squash er gnocchi en skøn ret med masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gnocchi

  • 1½ liter vand
  • 1 tsk groft salt

Butternut squashsauce

  • 300 g skrællet butternut squash i små tern
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 25 g grofthakket bacon
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% Pasta- & gratineringsost
  • 3 spsk grofthakket bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gnocchi

Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dem godt sammen til en ensartet dej. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i 2. Rul hver portion ud til en aflang firkant (ca. 20 x 40 cm) og del den på langs. Rul firkanten til en tynd rulle - fra den brede side (ca. 2 cm i diameter). Skær rullen i ca. 1 cm tykke gnocchi stykker.

Bring vand og salt i kog i en stor gryde og tilsæt ⅓ af gnocchierne. Kog dem i ca. 2 min. - de er færdige når de stiger op til overfladen. Tag dem op med en hulske og læg dem på en tallerken. Fortsæt med resten af gnocchierne. Gem ½ liter af kogevandet.

Butternut squashsauce

Lad en sauterpande blive godt varm og svits butternut, løg, bacon, chili, rosmarin og hvidløg i ca. 10 min. ved jævn til kraftig varme. Rør af og til. Tilsæt hvidvin, salt og peber og lad det koge ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt gnocchierne og ca. 3 dl af kogevandet og lad det koge, stadig ved svag varme, i ca. 3 min. Tilsæt eventuelt mere kogevand - retten skal være let flydende. Tilsæt ost og persille og vend det godt rundt. Smag til og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag