Grønkålssalat med æbler og tyttebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Ristede græskarkerner

  • 10 g smør
  • 3 spsk græskarkerner
  • ½ tsk flagesalt

Pynt

  • 50 g tyttebær eller tørrede tranebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend æble, eddike og honning godt sammen. Hak grønkålsbladene fint. Pisk fløden meget let og bland den med hytteost, tyttebærsyltetøj, salt og peber Vend æbler, grønkål og dressingen godt sammen. Smag til.

Ristede græskarkerner

Lad smørret blive gyldent i en pande og rist græskarkernerne i ca. 3 min. til de bliver let gyldne. Drys med flagesalt og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Anret grønkålssalaten i et stort fad og drys med græskarkerner og tyttebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: