Grønkålssalat med æbler og tyttebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Ristede græskarkerner

  • 10 g smør
  • 3 spsk græskarkerner
  • ½ tsk flagesalt

Pynt

  • 50 g tyttebær eller tørrede tranebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend æble, eddike og honning godt sammen. Hak grønkålsbladene fint. Pisk fløden meget let og bland den med hytteost, tyttebærsyltetøj, salt og peber Vend æbler, grønkål og dressingen godt sammen. Smag til.

Ristede græskarkerner

Lad smørret blive gyldent i en pande og rist græskarkernerne i ca. 3 min. til de bliver let gyldne. Drys med flagesalt og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Anret grønkålssalaten i et stort fad og drys med græskarkerner og tyttebær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: