Grønkålswraps

20 min
Arbejdstid: 20 min
Grønkålswraps

Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.

Se den {klassiske} version

Ingredienser

4 dl Mælk
100 g Grønkål
4 Æg
1 tsk Groft salt
125 g Hvedemel
125 g Kikærtemel eller majsmel
Smør - til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend til dejen er ensartet.
  • Varm en pande op ved jævn varme og kom lidt smør på.
  • Bag en wrap ad gangen (½-¾ dl dej) ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side, eller til de er gyldne.
  • Hold wrappen varm under fx et rent viskestykke og gentag med resten af dejen.

Du kan fx fylde dine wraps med krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg - eller lige det, du har lyst til.

Du kan sagtens lave grønkålswraps med ren kikærtemel - men de bliver mindre elastiske, hvorfor vi har tilsat hvedemel i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6100 kJ / 1458 kcal

Næringsindhold pr. 100g

621 kJ / 148 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 22 % 8 g
Kulhydrat: 49,4 % 18 g
Fedt: 28,6 % 4,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/gronkalswraps/