Grønkålswraps
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
&format=webp)
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.
Se den version
klassiske

Ingredienser
1 portion
4 dl Mælk | |
---|---|
100 g Grønkål | |
4 Æg | |
1 tsk Groft salt | |
125 g Hvedemel | |
125 g Kikærtemel eller majsmel |
Smør - til stegning |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Du kan fx fylde dine wraps med krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg - eller lige det, du har lyst til.
Du kan sagtens lave grønkålswraps med ren kikærtemel - men de bliver mindre elastiske, hvorfor vi har tilsat hvedemel i opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6100 kJ / 1458 kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22 % | 8 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 18 g |
Fedt: | 28,6 % | 4,8 g |