Hjerter i flødesauce
&format=webp) 
    Hjerter i flødesauce er en opskrift med masser af saft og kraft. Hjerterne smager skønt i den cremede flødesauce, med bacon og ribsgelé. Hjerter i flødesauce er en rigtig hyggelig simreret til den tid af året, hvor vi mest er indendørs. Eller serveret efter en god gåtur ude i det blandede vejr. Hvis du har mod på at servere hjerter i flødesauce til gæster (indmad kan jo dele vandenene) egner retten sig rigtig godt, da den næsten kun bliver bedre af at trække fra dag til dag.
Ingredienser
Hjerter i flødesauce
| 
                                            
                                                    2
                                                Grisehjerter (ca. 700 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    4 skiver
                                                Bacon (ca. 75 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Piskefløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Ribsgelé
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Blåskimmelost
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Evt. kulør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Evt. saucejævner
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Kartofler - koges
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Grøn salat
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Ribsgelé
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Hjerter i flødesauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Danablu er et dejligt krydderi i saucer. Den tilfører en pikant smag, der giver associationer til dyrekød eller andet vildt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g | 
| Protein: | 6,1 g | 
| Fedt: | 6,2 g | 
| Kulhydrat: | 9,5 g | 
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    