Hotdog
2 timer
•
Arbejdstid: 1 time
•

Her løfter vi hotdog’en til nye højder! Med hjemmebagte brød, hjemmerørt remoulade, syltede sennepskorn og hjemmelavede ristede løg. Det hele samlet i én uimodståelig mundfuld. Du kan lave alle elementerne til dine hotdogs selv eller du kan udvælge et par stykker - de hjemmebagte brød og ristede løg gør den største smagsforskel.
Ingredienser
Hotdogbrød
20 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
150 g
Revet squash
|
|
150 g
Fuldkornshvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
450 g
Hvedemel (ca. 7¾ dl)
|
|
1
Sammenpisket æg - til pensling
|
|
3 spsk
Sesamfrø
|
Syltede sennepsfrø
4 spsk
Sennepsfrø (ca. 25 g)
|
|
---|---|
½ dl
Æbleeddike
|
|
1 spsk
Sukker
|
Ristede løg
½ liter
Smagsneutral olie
|
|
---|---|
3
Løg i meget tynde ringe
|
|
1 dl
Hvedemel
|
|
3 g
Fint salt
|
Server med fx
12
Wienerpølser stegte eller grillede
|
|
---|---|
Ketchup, sennep og remoulade
|
|
Syltede rødløg eller syltede agurk
|
|
Finthakkede løg og evt. karse
|
Sådan gør du
Hotdogbrød
Syltede sennepsfrø
Ristede løg
Næringsindhold
Energiindhold:
47988 kJ / 11469 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 55,3 g |
Protein: | 202 g |
Fedt: | 924,4 g |
Kulhydrat: | 608,9 g |
Hjemmelavet tilbehør til hotdogs
