Vegetarpizza på grill
1 time 5 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes. Hurtigt, enkelt, nemt og lækkert!
Ingredienser
Pizzadej
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Pizzamel, fx Tipo 00 (ca. 6 dl)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1½ dl
Tomatsauce
|
|
---|---|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
½
Grøn squash i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
100 g
Friske mozzarella oste i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
Babysalatblade
|
---|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
På gasgrill skal du bage ved højeste indstilling, direkte varme. Læg en pizzasten på grillens rist. Læg låg på og lad grillen stå min. ½ time til stenen er godt varm.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9975 kJ / 2384 kcal
Næringsindhold pr. 100g
742 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,6 % | 9 g |
Fedt: | 28,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 22,2 g |
