Retten kan fryses uden fløde.
10473 kJ / 2503 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 26,9 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 15,5 g |
Fedt: | 26 % | 3,9 g |
Skøn og hurtig gryderet med lam og forårsgrøntsager.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
600 g
Mørt svinekød, fx skinkekød i tern fx svinemørbrad
|
|
---|---|
1
Hakket stort løg (ca. 100 g)
|
|
40 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ tsk
Tørret basilikum eller 1½ spsk hakkede friske basilikumblade
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
250 g
Champignoner
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
Kviste af kruspersille
|
---|
320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
---|