Skøn og hurtig gryderet med lam og forårsgrøntsager.
Retten kan fryses uden fløde.
10473 kJ / 2503 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 26,9 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 15,5 g |
Fedt: | 26 % | 3,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Mørt svinekød, fx skinkekød i tern fx svinemørbrad
|
600 g |
---|---|
Hakket stort zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Smør
|
40 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørret basilikum eller 1½ spsk hakkede friske basilikumblade
|
1½ tsk |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Champignoner
|
250 g |
1½ dl |
Kviste af kruspersille
|
---|
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|