Karolines søndagsgryde
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Med opskriften på Karolines søndagsgryde er du sikret en lækker hovedret. Glæd dig til at sætte tænderne i det mørre svinekød - søndagsgryden smager himmelsk.
Ingredienser
Gryderet
600 g
Mørt svinekød, fx skinkekød i tern fx svinemørbrad
|
|
---|---|
1
Hakket stort løg (ca. 100 g)
|
|
40 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ tsk
Tørret basilikum eller 1½ spsk hakkede friske basilikumblade
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
250 g
Champignoner
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
Persille
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
---|
Sådan gør du
Gryderet
Retten kan fryses uden fløde.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10482 kJ / 2505 kcal
Næringsindhold pr. 100g
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 26,9 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 12,1 g |
Fedt: | 26 % | 3,1 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.