Hjemmelavet kebab
40 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Hjemmelavet kebab er nemt at lave og smager skønt. Her får du opskriften på saftig, krydret kebab, som bages i ovnen med tomater og grønne chilier. En krydret fars rulles ud mellem to stykker bagepapir, rulles sammen og bages til kebab. Den serveres med yoghurtdressing, friske løg, persille og lune fladbrød. Skøn både hverdag og weekend, og en sikker favorit hvis du elsker kebab, tyrkisk mad eller nemme ovnretter.
Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
Kebab
|
1
Løg
|
|
|---|---|
|
1
Rød peberfrugt
|
|
|
300 g
Hakket oksekød
|
|
|
3 spsk
Yoghurt 10%
|
|
|
2 tsk
Paprika
|
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
|
4
Tomater
|
|
|
4
Tyrkiske grønne chilipebere, Sivri Biber
|
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
Server med
|
1½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Rødløg i tynde skiver
|
|
|---|---|
|
1 håndfuld
Persille
|
|
4
Store, tyrkiske fladbrød
|
|
|---|---|
|
1
Citron i både
|
Sådan gør du
Kebab
Server med
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have crispy kebab, kan du stege det bagte kød af i en pande med olie i ca. 2 min. ved høj varme.
Næringsindhold
Energiindhold:
8206 kJ / 1961 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 31,7 g |
| Protein: | 103,9 g |
| Fedt: | 73 g |
| Kulhydrat: | 219,9 g |