Kirsebærmousse
60+ min

Kirsebærmousse

Savner du inspiration til en lækker og fedtfattig dessert? Så prøv opskriften på kirsebærmousse - kvark og kirsebær er en dejlig kombination.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kirsebærmousse

Savner du inspiration til en lækker og fedtfattig dessert? Så prøv opskriften på kirsebærmousse - kvark og kirsebær er en dejlig kombination.

Antal portioner

Kvarkcreme

Pynt

  • knuste biscotti (italienske småkager)

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggehvider og sukker stift. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med saften og rør det i det syrnede produkt. Vend de piskede æggehvider heri og fordel kirsebærmoussen i 6 glas.

Kvarkcreme

Rør kvark sammen med flormelis og vaniljesukker. Smag til.

Ved serveringen

Kom lidt kvarkcreme på toppen af desserten og drys med de knuste småkager. Server resten af cremen ved siden af.

Tip

Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 9 %
Print