Kirsebærmousse
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Kirsebærmousse lavet på A38 og kirsebærlikør eller kirsebærsaft. En hurtig og nem dessert som kan foreredes i god tid. Moussen er toppet med skyrcreme med vanilje og knuste biscotti småkager.
Ingredienser
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
3 spsk
Kirsebærlikør eller kirsebærsaft
|
|
½ liter
A38 med hindbær
|
Skyrcreme
1½ dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
Pynt
Knuste biscotti
|
---|
Sådan gør du
Skyrcreme
Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3502 kJ / 837 kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 25,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 65,5 % | 15,5 g |
Fedt: | 2,4 % | 0,3 g |
Alkohol: | 6,7 % | 1 g |
