Kirsebærmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

60+ min

Savner du inspiration til en lækker og fedtfattig dessert? Så prøv opskriften på kirsebærmousse - kvark og kirsebær er en dejlig kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkcreme

Pynt

  • knuste biscotti (italienske småkager)

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æggehvider og sukker stift. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med saften og rør det i det syrnede produkt. Vend de piskede æggehvider heri og fordel kirsebærmoussen i 6 glas.

Kvarkcreme

Rør kvark sammen med flormelis og vaniljesukker. Smag til.

Kom lidt kvarkcreme på toppen af desserten og drys med de knuste småkager. Server resten af cremen ved siden af.

Tip

Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: