Kirsebærmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Savner du inspiration til en lækker og fedtfattig dessert? Så prøv opskriften på kirsebærmousse - kvark og kirsebær er en dejlig kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkcreme

Pynt

  • knuste biscotti (italienske småkager)

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggehvider og sukker stift. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med saften og rør det i det syrnede produkt. Vend de piskede æggehvider heri og fordel kirsebærmoussen i 6 glas.

Kvarkcreme

Rør kvark sammen med flormelis og vaniljesukker. Smag til.

Ved serveringen

Kom lidt kvarkcreme på toppen af desserten og drys med de knuste småkager. Server resten af cremen ved siden af.

Tip

Kirsebærlikøren kan skiftes ud med fx kirsebærsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 9 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: