Klejner - tykke og bløde

Klejner - tykke og bløde

45 min
Klejner hører julen til - og de sløjfeformede oliekogte kager er tæt på at være symbolet på jul. Disse hjemmebagte klejner er af den bløde slags - og når du først har fået taget på at vride dem, så kan det være svært at holde op igen. Du kan sagtens koge til nogle dage - og kan du bedst lide klejnerne varme, så giv dem en tur på brødristeren. Kan du undvære et par klejner - så bind en sløjfe i og hæng dem op.
Mere inspiration

Prøv også denne udgave af klejner - klejner hører julen til.

Klejner
60+ min
Klejner
(128)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Hvis fedtstoffet bruser under kogningen, er det fordi der er for mange klejner i gryden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

34122 kJ / 8155 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2266 kJ / 542 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 3,5 % 4,6 g
Kulhydrat: 26,9 % 35,8 g
Fedt: 69,6 % 42,6 g

Ingredienser