Hvis fedtstoffet bruser under kogningen, er det fordi der er for mange klejner i gryden.
34037 kJ / 8135 kcal
2260 kJ / 540 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 27 % | 35,9 g |
Fedt: | 69,8 % | 42,7 g |
500 g
Hvedemel
|
|
---|---|
½ tsk
Hjortetaksalt
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
125 g
Smør
|
|
3
Æg
|
|
3 spsk
Piskefløde
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
500 g
Palmin eller raffinol til kogning
|
---|