Krydret wokret med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En lynret med kylling, ingefær og masser af grøntsager. Det er nemt og lækkert. Kan også serveres med nudler eller brune ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk rapsolie
  • 450 g kyllingeinderfileter i mindre stykker
  • 5 limeblade
  • 1 zittauerløg i tynde både
  • 1 rødløg i tynde både
  • 5 forårsløg i skrå skiver
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 gul peberfrugt i strimler
  • 150 g slikærter
  • 1 spsk æbleeddike
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk syltet ingefær
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena

Tilbehør

  • 320 g jasminris - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok blive godt varm. Lad fedtstoffet blive varmt i wokken. Svits kyllingestrimler og limeblade i ca. 2 min. Tilsæt løgbåde, forårsløg, peberfrugt og slikærter og svits i ca. 1 min. Tilsæt eddike, ingefær, -lage, salt og peber - vend godt rundt.

Rør imens vand og majsstivelse sammen til en jævning og hæld det i wokken. Bland det godt sammen og varm retten i ca. 1 min. Smag til og server straks med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: