Kylling i karry med mere grønt
45 min
•
Kylling i karry er en klassiker - og man forstår det godt, for ris og karrysauce smager bare godt og så er det en supernem ret at lave. Det er også nemt at tilsætte en masse grøntsager til retten, og de fleste kan bruges, så vælg bare dem familien bedst kan lide.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Karry
|
|
|
3
Finthakkede løg
|
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
|
400 g
Grøntsager i mindre stykker, fx blomkål, gulerødder og forårsløg
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
2 dl
Mælk eller madlavningsfløde
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern
|
|---|
Server fx med
|
4 dl
Ris, gerne fuldkorn - koges
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server evt. retten som ristaffel fx med frisk mango, rosiner og kokos som topping.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 4,6 g |
| Fedt: | 1,2 g |
| Kulhydrat: | 13 g |