Lammekølle i ovn

Lammekølle i ovn

60+ min Hovedret

Lammekølle er en dejlig spise, der kan serveres og tilberedes på mange forskellige måder, alt efter udskæring og lyst. Den kraftige smag i kødet kan sagtens tåle følgeskab af andre kraftige smage, så som soltørrede tomater, blå ost eller måske en dejlig chutney. Her en opskrift på lammekølle i ovn, hvor lammekøllen udbenes og fyldes med rosmarin og hvidløg, hvorefter det rosasteges og serveres med en indkogt tomatsauce. Ofte langtidssteges lammekøllen, og er dermed helt gennemstegt. Men prøv den som her - en rosastegt lammekølle i ovn er bare lækkert.

Mere inspiration

Lammekølle og flødekartofler er bare et godt match...

Velbekomme!
Variation

Varier smagen i din lammekølle og skrift rosmarin og hvidløg ud med 1 dl finthakkede semidried tomater, 75 g blå ost i skiver og et rødløg i tynde skiver.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19254 kJ / 4602 kcal

Næringsindhold pr. 100g

691 kJ / 165 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 33,3 % 13,5 g
Kulhydrat: 2,5 % 1 g
Fedt: 64,2 % 12 g

Ingredienser