Ca. 1 time og 5 min. ved 100°.
Hvis man ønsker kødet mere gennemstegt, kan man vente med at tage kødet ud til det er 65°.
10196 kJ / 2437 kcal
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 35,3 % | 12,5 g |
Kulhydrat: | 24,7 % | 8,7 g |
Fedt: | 40 % | 6,5 g |
Dejilg culottesteg - server den med dit yndlingstilbehør.
Kalvefilet med fedtkant - skåret af kalvekam
|
800 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rapsolie
|
1 spsk |
Store blommetomater
|
4 |
---|
Bacon i små tern
|
50 g |
---|---|
Finthakket skalotteløg
|
1 |
Finthakkede champignoner
|
50 g |
Piskefløde
|
½ dl |
Rødkitost - i små tern
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rasp
|
1 spsk |
Blandet grøn salat af hoved-, romaine- og egeløvsalat
|
100 g |
---|---|
Flutes
|
240 g |