Ca. 3 timer ved 125° - traditionel ovn og ca. 15 min ved 225° - traditionel ovn.
Du kan gøre den langtidsstegte nakkesteg mindre juleagtig ved at undlade kanelstænger og æbler.
Brug evt. rester af kødet til en herlig biksemad med spejlæg og sprød salat.
17297 kJ / 4134 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 28,6 % | 8,2 g |
Fedt: | 49,5 % | 6,5 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ spsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Fennikelfrø
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 kg
Nakkekam
|
|
12
Skalotteløg
|
|
3
Æbler
|
|
4
Kanelstænger
|
|
2 dl
Vand
|
|
1½ dl
Æblejuice
|
|
2 spsk
Flydende honning
|