Denne opskrift på beluga bolognese er bygget op omkring bolognesens klassiske grøntsager: bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg. Vi har tilsat belugalinser, som er hurtige at tilberede og beholder lidt bid. Belugalinserne får selskab af stegte portobellosvampe, grøntsagsboullion og tomatsauce - det gør denne beluga bolognese til en lækker simreret sprængfuldt med umamismag. Server friskrevet parmesanost og spaghetti til din beluga bolognese.
Vil du have et kig på den klassiske bolognese?
Du kan udskifte pastasauce med en dåse flåede tomater. Smag til med ekstra oregano, salt og peber.
11096 kJ / 2652 kcal
502 kJ / 120 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 58,1 % | 17,2 g |
Fedt: | 23,2 % | 3,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.