SKal det gå hurtigt kan du hakke løg, gulerødder, bladselleri og hvidløg i en blender. I stedet for worcestershiresauce, kan du bruge sojasauce - den giver også masser af umami.
Hvis du vil lave en hurtigere omgang bolognese med bælgfrugter så kan du forkoge dine linser og/eller bønner og have portioner liggende klar i fryseren.
9513 kJ / 2274 kcal
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 17,1 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 17,8 g |
Fedt: | 19,5 % | 2,5 g |
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Finthakkede gulerødder (ca. 175 g)
|
|
125 g
Fintsnittet bladselleri
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Finthakkede svampe, fx champignoner eller portobello
|
|
45 g
Tørrede belugalinser (ca. ½ dl)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
1½ tsk
Worcestershiresauce
|
|
½ tsk
Tørret oregano
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Tørret spaghetti - koges
|
|
---|---|
75 g
Revet ost, fx lagret cheddarost
|