Vil du have et kig på den klassiske bolognese?
SKal det gå hurtigt kan du hakke løg, gulerødder, bladselleri og hvidløg i en blender. I stedet for worcestershiresauce, kan du bruge sojasauce - den giver også masser af umami.
Hvis du vil lave en hurtigere omgang bolognese med bælgfrugter så kan du forkoge dine linser og/eller bønner og have portioner liggende klar i fryseren.
9226 kJ / 2205 kcal
462 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 17,2 g |
Fedt: | 20,4 % | 2,6 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Finthakkede gulerødder (ca. 175 g)
|
3 |
Fintsnittet bladselleri
|
125 g |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Finthakkede svampe, fx champignoner eller portobello
|
250 g |
Tørrede belugalinser (ca. ½ dl)
|
45 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 spsk |
Worcestershiresauce
|
1½ tsk |
Tørret oregano
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørret hvid spaghetti - koges
|
400 g |
---|---|
75 g |