Linsebolognese

30 min Hovedret

Denne opskrift på linsebolognese er bygget op omkring bolognesens klassiske grøntsager: bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg. Vi har tilsat belugalinser, som er hurtige at tilberede og beholder lidt bid. Belugalinserne får selskab af stegte portobellosvampe, grøntsagsboullion og tomatsauce - det gør denne linsebolognese til en lækker simreret sprængfuldt med umamismag. Server friskrevet parmesanost og spaghetti til din linsebolognese!

Linsebolognese
Mere inspiration

Vil du have et kig på den klassiske bolognese?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11099 kJ / 2653 kcal

Næringsindhold pr. 100g

503 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 18,7 % 5,5 g
Kulhydrat: 58,1 % 17,2 g
Fedt: 23,2 % 3,2 g
Tip

Du kan udskifte pastasauce med en dåse flåede tomater. Smag til med ekstra oregano, salt og peber.

Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser