Beluga bolognese

Beluga bolognese

45 min Hovedret
Denne opskrift på beluga bolognese er bygget op omkring bolognesens klassiske grøntsager: bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg. Vi har tilsat belugalinser, som er hurtige at tilberede og beholder lidt bid. Belugalinserne får selskab af stegte portobellosvampe, grøntsagsboullion og tomatsauce - det gør denne beluga bolognese til en lækker simreret sprængfuldt med umamismag. Server friskrevet parmesanost og spaghetti til din beluga bolognese.
Mere inspiration

Vil du have et kig på den klassiske bolognese?

Spaghetti bolognese
60+ min
Spaghetti bolognese
(23)
Velbekomme!
Tip

I stedet for worcestershiresauce, kan du bruge sojasauce - den giver også masser af umami.

Forbered i god tid

Hvis du vil lave en hurtigere omgang bolognese med bælgfrugter så kan du forkoge dine linser og/eller bønner og have portioner liggende klar i fryseren.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9672 kJ / 2312 kcal

Næringsindhold pr. 100g

485 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 17 % 4,8 g
Kulhydrat: 63,2 % 18 g
Fedt: 19,8 % 2,6 g
Relateret video
Beluga bolognese

Ingredienser