I kan evt. gnide det ristede flute let med hvidløg.
10414 kJ / 2489 kcal
247 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 26,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 7,8 g |
Fedt: | 20,1 % | 1,3 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Piccalilly - finthakkede, syltede pickles
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ kg
Skrubbede små nye kartofler
|
|
6
Flækkede gulerødder - gerne med top (ca. 250 g)
|
|
250 g
Skrællede hvide asparges i mundrette stykker
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
---|
200 g
Ristet groft flute
|
---|