Lun kulørt kartoffelsalat med kylling
30 min
•
&format=webp)
Hvide asparges er en stor delikatesse også denne salat med dejlige grøntsager og kylling. Nyd de hvide asparges på alle måder, når de har sæson. Her bliver de hvide asparges serveret i en let men fyldig salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.
Ingredienser
Remouladedip
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Piccalilly - finthakkede, syltede pickles
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Kartoffelsalat
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ kg
Skrubbede små nye kartofler
|
|
6
Flækkede gulerødder - gerne med top (ca. 250 g)
|
|
250 g
Skrællede hvide asparges i mundrette stykker
|
Stegt kylling
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
---|
Tilbehør
200 g
Ristet groft flute
|
---|
Sådan gør du
Remouladedip
Kartoffelsalat
Stegt kylling
Anretning af lun kulørt kartoffelsalat med kylling
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I kan evt. gnide det ristede flute let med hvidløg.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
200 kJ / 48 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 3,8 g |
Fedt: | 0,8 g |
Kulhydrat: | 6,2 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
