Marinerede rejer og kulørt salat
45 min
&format=webp)
Sødt, surt, salt, stærkt og mildt....mange forskellige smagsindtryk samler sig i denne smukke, kulørte forret som oven i købet er nem at lave.

Ingredienser
4 personer
Marinerede rejer
1 spsk Finthakket mild rød chilipeber | |
---|---|
2 spsk Friskpresset limesaft | |
4 spsk Finthakket frisk koriander eller basilikum | |
300 g Rejer i lage |
Limedressing
1 dl Creme fraiche 38% | |
---|---|
1 tsk Friskpresset limesaft | |
¼ tsk Groft salt |
Kulørt salat
½ Agurk | |
---|---|
½ Moden mangofrugt i stave | |
½ Avocado | |
1 spsk Friskpresset limesaft | |
2 spsk Finthakket rødløg |
8 Tynde skiver ristet italienske flutes |
---|
Sådan gør du
Marinerede rejer
Limedressing
Kulørt salat
Bedømmelse
De marinerede rejer, limedressingen og den kulørte salat kan stå tildækket i køleskabet et par timer, så du kun mangler at anrette og riste brød.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4609 kJ / 1102 kcal
Næringsindhold pr. 100g
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,1 % | 5,8 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.