Marinerede rejer og kulørt salat
45 min
•
Sødt, surt, salt, stærkt og mildt....mange forskellige smagsindtryk samler sig i denne smukke, kulørte forret som oven i købet er nem at lave.
Ingredienser
Marinerede rejer
|
1 spsk
Finthakket mild rød chilipeber
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
4 spsk
Finthakket frisk koriander eller basilikum
|
|
|
300 g
Rejer i lage
|
Limedressing
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Kulørt salat
|
½
Agurk
|
|
|---|---|
|
½
Moden mangofrugt i stave
|
|
|
½
Avocado
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
2 spsk
Finthakket rødløg
|
|
8
Tynde skiver ristet italienske flutes
|
|---|
Sådan gør du
Marinerede rejer
Limedressing
Kulørt salat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
De marinerede rejer, limedressingen og den kulørte salat kan stå tildækket i køleskabet et par timer, så du kun mangler at anrette og riste brød.
Næringsindhold
Energiindhold:
4609 kJ / 1102 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 8,5 g |
| Protein: | 65,1 g |
| Fedt: | 56,2 g |
| Kulhydrat: | 83,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.