Marineret svinekam
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
&format=webp)
Med en marinade med tør rødvin, laurbærblade, hvid peber og dejlig frisk timian får svinekammen en fantastisk smag. Marineret svinekam og ikke mindst den gode sauce smager dejligt. uanset om det er jul eller bare tid til gæster. Glæd dig til marineret svinekam med skøn rødvinssauce.

Ingredienser
6 personer
4 dl Tør rødvin | |
---|---|
5 Laurbærblade | |
5 Letknuste hvide peberkorn | |
6 stilke Frisk timian | |
2 Hakkede mellemstore løg | |
¼ Knoldselleri skåret i strimler (ca. 250 g) | |
1½ kg Grisekam uden svær | |
50 g Smør | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sauce
¼ liter Piskefløde | |
---|---|
¾ dl Vand | |
1½ dl Hvedemel | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
Kulør |
Sådan gør du
Sauce
Bedømmelse
Har du marineret svinekam tilovers, kan du bruge det som pålæg eller måske i en "flæskestegssandwich"
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18777 kJ / 4488 kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 28,8 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 8,7 % | 2,9 g |
Fedt: | 62,5 % | 9,4 g |