Minestronesuppe
1 time
•
Minestronesuppe er en farverig italiensk klassiker fyldt med grøntsager, bacon, pasta eller ris og masser af smag. Du kan nemt variere grøntsagerne efter, hvad der er i sæson, og hvad du har derhjemme. Minstronesuppe er en rigtig familiefavorit til de kolde måneder. Servér suppen med et stykke godt brød og lidt revet parmesan på toppen.
Ingredienser
|
100 g
Bacon i skiver
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
|
¼
Knoldselleri i mindre stykker
|
|
|
2
Porrer i ringe
|
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver
|
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
|
5
Små kviste af frisk timian
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
100 g
Tørret fuldkornspasta, fx suppehorn
|
Tilbehør
|
50 g
Pikant flødeost
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Mælk
|
|
|
¼
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4
Tykke skiver groft brød
|
Sådan gør du
Tilbehør
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
255 kJ / 61 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 2,3 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 7,5 g |
Relateret video
Minestronesuppe
Se her hvordan du laver minestronesuppen over bål.