Nachos med kylling
    Nachos er normalt noget vi spiser som en snack, enten hjemme eller måske på café. Vi har valgt at gøre nachos med kylling til et helt måltid, så du udover de lækre majschips med smeltet ost også får både grillet, marineret kylling og grøntsager. Vores version af nachos med kylling er dejlig aftensmad, som forhåbentlig gør hele familien glade og tilfredse.
Ingredienser
Kylling
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Kyllingefilet
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Tomatketchup
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Flydende honning
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Eddike, fx lagereddike
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Mild paprika
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Fyld
| 
                                     
                                            
                                                    1 dåse
                                                Afdryppede, skyllede sorte bønner (ca. 240 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Kogte majskerne
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Røde chilipebre i ringe
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Revet cheddarost
                                            
                                     
                                 | 
                                
Topping
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Tortillachips med salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    125 g
                                                Revet cheddarost
                                            
                                     
                                 | 
                                
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    1 bundt
                                                Frisk koriander
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1½ dl
                                                Tomatsalsa
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2½ dl
                                                Creme fraiche eller guacamole
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Kylling
Fyld
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan evt. skifte den ene spsk mild paprika ud med røget paprika - 2 spsk røget paprika bliver lige i overkanten, med mindre du er meget vild med smagen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
576 kJ / 138 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g | 
| Protein: | 7,5 g | 
| Fedt: | 6,8 g | 
| Kulhydrat: | 11,6 g | 
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.