Omelet med hytteost og gulerodssaft

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lav denne nemme omelet med hytteost, spinat og skinke som du bager færdig i ovnen. En lækker omelet med forfriskende gulerodssaft til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Omelet

  • 1 tsk rapsolie
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 4½ æggehvider (ca. 9 spsk)
  • 2 æg
  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 100 g kogt, røget skinke i tern
  • 40 g havregryn (ca. 1 dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød

Gulerodssaft

  • 4 dl gulerodssaft
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 4 isterninger
  • 2 stilke bladselleri

Tilbehør

  • 125 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Omelet

Lad olien blive varm i en pande (egnet til ovn) og svits spinaten ved kraftig varme i ca. 2 min. til den falder sammen. Pisk æggehvider, æg, hytteost, skinke, havregryn, salt, peber og muskat sammen. Hæld æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme ca. 5 min. - til omeletten stivner let. Bag omeletten færdig midt i ovnen.

Gulerodssaft

Bland gulerods- og limesaft. Fordel isterningerne i 2 glas og hæld gulerodssaften heri og kom en stilk bladselleri i hver.

Server den varme omelet med rugbrød og gulerodssaft.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Print

Andre gode forslag