Omelet med hytteost og gulerodssaft

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lav denne nemme omelet med hytteost, spinat og skinke som du bager færdig i ovnen. En lækker omelet med forfriskende gulerodssaft til.

Ingredienser

Antal portioner

Omelet

  • 1 tsk rapsolie
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 4½ æggehvider (ca. 9 spsk)
  • 2 æg
  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 100 g kogt, røget skinke i tern
  • 40 g havregryn (ca. 1 dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød

Gulerodssaft

  • 4 dl gulerodssaft
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 4 isterninger
  • 2 stilke bladselleri

Tilbehør

  • 125 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Omelet

Lad olien blive varm i en pande (egnet til ovn) og svits spinaten ved kraftig varme i ca. 2 min. til den falder sammen. Pisk æggehvider, æg, hytteost, skinke, havregryn, salt, peber og muskat sammen. Hæld æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme ca. 5 min. - til omeletten stivner let. Bag omeletten færdig midt i ovnen.

Gulerodssaft

Bland gulerods- og limesaft. Fordel isterningerne i 2 glas og hæld gulerodssaften heri og kom en stilk bladselleri i hver.

Server den varme omelet med rugbrød og gulerodssaft.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print