Her har du den mere traditionelle Pasta med kødsauce, med dobbelt så meget kød og færre grøntsager.....du kan selv vælge.
Du kan skifte den hvide pasta ud med fuldkornspasta. Fuldkornsversionen mætter lidt mere, så du kan servere mindre portioner - her behøver du kun at servere 300 g fuldkornspasta.
Har du tid, kan du koge kødsaucen i længere tid (1-2 timer ved svag varme). Det giver en sauce, der minder endnu mere om en traditionel kødsauce. Hvis du synes saucen er for tør, kan du vende lidt ekstra vand i.
Kødsaucen kan fryses.
9329 kJ / 2230 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 14,8 g |
Fedt: | 16,8 % | 1,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.