Pistaciecreme
25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Her får du opskriften på en skøn og smagfuld pistaciecreme. Perfekt som pistaciesmør på en skive brød - eller måske har du hørt om den luksuriøse Dubai chokolade? En chokoladebar fyldt med pistaciecreme og sprødstegt kadayif – fine, sprøde tråde af filodej. Hjemmelavet pistaciecreme er nemt at lave - og så smager den bare meget bedre end de færdigkøbte.
Ingredienser
150 g
Usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
1 spsk
Tahin
|
|
1 spsk
Smagsneutral olie
|
|
1 knivspids
Salt
|
|
100 g
Smeltet hvid chokolade
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pistaciecremen er perfekt som fyld i chokolader eller bagværk, men den er også dejlig som nøddesmør på et stykke brød.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2420 kJ / 579 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 6,1 g |
Protein: | 14,2 g |
Fedt: | 45,8 g |
Kulhydrat: | 28,5 g |
