8214 kJ / 1963 kcal
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 12,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 54,7 % | 14,2 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Skrubbede kartofler
|
600 g |
---|---|
Olivenolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Fuldkornspitabrød (ca. 260 g)
|
4 |
---|---|
Olivenolie
|
1½ spsk |
Finthakket frisk timian
|
1 spsk |
Fennikel i tynde strimler (ca. 200 g)
|
1 |
---|---|
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Salatløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 |
Hvid balsamicoeddike
|
2 spsk |
Honning
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
2½ dl | |
Hvid balsamicoeddike
|
2 spsk |
Honning
|
1 spsk |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
¾ tsk |