Ca. 25 min. ved 225° - varmluft.
7975 kJ / 1906 kcal
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 11,3 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 56,2 % | 14,2 g |
Fedt: | 32,5 % | 3,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
600 g
Skrubbede kartofler
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Fuldkornspitabrød (ca. 260 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
1
Fennikel i tynde strimler (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
1
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
1
Salatløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Honning
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Honning
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|