Pitasandwich

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 2 tsk rapsolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 rødløg i tynde både
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i tynde stave
  • 200 g kirsebær i halve
  • 1 icebergsalat skåret i grove bidder

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk pitabrødene og del "overne" i halve. Læg brødene på plader med bagepapir og rist dem midt i ovnen.

Lad imens olien blive varm i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt løg, salt og peber og steg i ca. 3 min. Vend agurk, kirsebær og salat i og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Læg "underne" på tallerkener. Fordel kød og grøntsager på brødene, læg lidt fraiche på toppen og slut med de halve "overe". Server resten af fraichen til.

Tip

I stedet for kirsebær kan man bruge 100 g soltørrede tranebær.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8084 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: