Pitasandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 2 tsk rapsolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 rødløg i tynde både
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i tynde stave
  • 200 g kirsebær i halve
  • 1 icebergsalat skåret i grove bidder

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk pitabrødene og del "overne" i halve. Læg brødene på plader med bagepapir og rist dem midt i ovnen.

Lad imens olien blive varm i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt løg, salt og peber og steg i ca. 3 min. Vend agurk, kirsebær og salat i og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Læg "underne" på tallerkener. Fordel kød og grøntsager på brødene, læg lidt fraiche på toppen og slut med de halve "overe". Server resten af fraichen til.

Tip

I stedet for kirsebær kan man bruge 100 g soltørrede tranebær.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8084 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: