Pitasandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 pitabrød (ca. 320 g)
  • 2 tsk rapsolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i tynde stave (ca. 300 g)
  • 200 g kirsebær i halve
  • 1 icebergsalat skåret i grove bidder (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk pitabrødene og del "overne" i halve. Læg brødene på plader med bagepapir og rist dem midt i ovnen.

Lad imens olien blive varm i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt løg, salt og peber og steg i ca. 3 min. Vend agurk, kirsebær og salat i og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Læg "underne" på tallerkener. Fordel kød og grøntsager på brødene, læg lidt fraiche på toppen og slut med de halve "overe". Server resten af fraichen til.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for kirsebær kan man bruge 100 g soltørrede tranebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8084 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: