Rejesalat med Rhode island dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.

Ingredienser

Antal portioner

Rhode island dressing

  • 800 g rejer med skal (ca. 200 g)
  • 2 modne avocadoer
  • ½ agurk
  • 1 salatløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • ¾ liter blandet salat, fx iceberg og rucola

Pynt

  • både af citron (usprøjtet)
  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rhode island dressing

Rør alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Pil rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en teske. Skær agurkerne i mindre stykker. Bland løg, avocado, agurk, citronsaft, salt og peber i en skål.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener og fordel herpå grøntsager og rejer. Pynt med dild og server dressing og brød til.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: