Rejesalat med Rhode island dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rhode island dressing

  • 800 g rejer med skal (ca. 200 g)
  • 2 modne avocadoer
  • ½ agurk
  • 1 salatløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • ¾ liter blandet salat, fx iceberg og rucola

Pynt

  • både af citron (usprøjtet)
  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 200 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rhode island dressing

Rør alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Pil rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en teske. Skær agurkerne i mindre stykker. Bland løg, avocado, agurk, citronsaft, salt og peber i en skål.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener og fordel herpå grøntsager og rejer. Pynt med dild og server dressing og brød til.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag