Revelsben
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.
Ingredienser
Marinade
1 dl
Tomatketchup
|
|
---|---|
½ dl
Sojasauce
|
|
½ dl
Æbleeddike
|
|
½ dl
Honning
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
1½ kg
Revelsben
|
Indkluderet i opskriften
Sådan gør du
Marinade
Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18231 kJ / 4357 kcal
Næringsindhold pr. 100g
733 kJ / 175 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,7 % | 11,1 g |
Kulhydrat: | 32,3 % | 13,9 g |
Fedt: | 42 % | 8,3 g |
