Revelsben

Revelsben

60+ min Tilbehør
Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.
Mere inspiration

Her en dejlig opskrift på sparibs med salat - når du gerne vil stege i ovnen.

Spareribs
60+ min
Spareribs
(10)
Velbekomme!
Variation

Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25069 kJ / 5992 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1010 kJ / 241 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 16,8 % 10 g
Kulhydrat: 23,3 % 13,8 g
Fedt: 59,9 % 16,4 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise