Revelsben

60+ min Tilbehør

Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.

Revelsben
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25098 kJ / 5999 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1012 kJ / 242 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 16,8 % 10 g
Kulhydrat: 23,4 % 13,9 g
Fedt: 59,8 % 16,4 g
Variation

Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.

Ingredienser

Indkluderet i opskriften