Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.
18162 kJ / 4341 kcal
732 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,8 % | 11,1 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 13,8 g |
Fedt: | 42,1 % | 8,3 g |
1 dl
Tomatketchup
|
|
---|---|
½ dl
Sojasauce
|
|
½ dl
Æbleeddike
|
|
½ dl
Honning
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
1½ kg
Revelsben
|