Revelsben

Revelsben

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1 dl ketchup
  • ½ dl sojasauce
  • ½ dl æbleeddike
  • ½ dl honning
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ kg revelsben

Indkluderet i opskriften

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

  1. Rør ketchup, soja, eddike, honning, tomatpuré og ingefær sammen.
  2. Pensl revelsbenene med marinade og læg dem på en bagerist med en bradepande under.
  3. Steg revelsbenene midt i ovnen. Vend dem efter ca. 1 time. Pensl igen med marinaden og steg dem færdige.
  4. Server resten af marinaden til de stegte revelsben.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 175° - traditionel ovn.

Variation

Hvis du ønsker at grille dine revelsben, skal de koges først. Kom revelsben og vand i en gryde så det dækker og bring det i kog. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Pensel revelsbenene og grill dem på havegrill ca. 4 min. på hver side. Pensel undervejs og server med resten af marinaden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 25198 kJ / 6022 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 16,8 %
  • Kulhydrat: 23,5 %
  • Fedt: 59,7 %

Print

Andre gode forslag