Synes du suppen er for tyk, kan du tilsætte mere grøntsagsbouillon eller vand. Suppen kan også smages til med chili eller krydderurter, hvis du ønsker lidt mere smag.
8208 kJ / 1962 kcal
266 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,7 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 62,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 26 % | 1,9 g |
Det smager skønt med hjemmebagte grove flute til rødbedesuppe.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
800 g
Skrællede rødbeder i grove stykker
|
|
150 g
Skrællede melede kartofler i grove stykker
|
|
3
Rødløg i grove stykker (ca. 225 g)
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
4 tsk
Rødvinseddike
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
300 g
Ristet groft brød
|