Du kan stille sorbeten i køleskabet i ca. 45 min. og derefter kugle den op - læg straks iskuglerne i fryseren. De kan serveres direkte fra fryseren, og det gør det lidt nemmere ved serveringen.
14591 kJ / 3487 kcal
815 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 4,9 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 25 g |
Fedt: | 43 % | 9,5 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
2½ dl
Vand
|
|
---|---|
225 g
Sukker (ca. 2¾ dl)
|
|
5
Rosmarinkviste
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
4 spsk
Sukker
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
3
Rosmarinkviste, plukket i mindre stykker
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
100 g
Ristede, smuttede mandler
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft - fra appelsinfileterne
|
|
---|---|
1½ tsk
Sukker
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
450 g
Fileter af appelsiner - 6 appelsiner
|
---|