De marinerede rejer, limedressingen og den kulørte salat kan stå tildækket i køleskabet et par timer, så du kun mangler at anrette og riste brød.
4612 kJ / 1102 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,1 % | 5,9 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1 spsk
Finthakket mild rød chilipeber
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
4 spsk
Finthakket frisk koriander eller basilikum
|
|
300 g
Rejer i lage
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
½
Agurk
|
|
---|---|
½
Moden mangofrugt i stave
|
|
½
Avocado
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Finthakket rødløg
|
8
Tynde skiver ristet italienske flutes
|
---|