Tortillas med bønnesalat

Tortillas med bønnesalat

30 min
Inviter varmen indenfor med disse farverige og smagfulde tortillas. Ingredienserne i den friske bønnesalat giver et vildt godt sammenspil med salatostecremen og passer genialt ned i en tortilla. Hvis du bruger mindre tortilla pandekager kan du servere dem som tacos - du kan også variere dit fyld, som du vil. Opskriften er enkel og hurtig at tilberede og vil helt sikkert glæde både venner og familie.

Sådan gør du

Bønnesalat
  • Hæld kidneybønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.
  • Vend de afdryppede bønner sammen med de øvrige ingredienser.
Krydret salatostecreme
  • Blend salatosten med chilisaucen i ca. 2 min. - til en cremet konsistens.
  • Tilsæt evt. lidt vand hvis du ønsker cremen lidt tyndere.
Ved serveringen
  • Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen.
  • Kom bønnesalat og salatostecreme i de lune tortillas - fold dem og server med limebåde.

Du kan varme dine tortillas på panden - ca. ½ minut på hver side på en god varm pande.

Energiindhold for hele retten:

12928 kJ / 3090 kcal

Næringsindhold pr. 100g

663 kJ / 158 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,6 g
Protein: 15,7 % 6,1 g
Kulhydrat: 47,4 % 18,5 g
Fedt: 36,9 % 6,6 g
Mere inspiration

Bag dine egne tortillas - de er toppen af poppen!

Ingredienser

Bønnesalat
1 dåse Kidneybønner
1 Avocado i små tern
1 Finthakket rødløg
1 bundt Forårsløg i tynde skiver
250 g Tomater i små tern
1 Rød peberfrugt i små tern
1 Fintstrimlet hjertesalat
1 håndfuld Grofthakket frisk koriander
1 tsk Groft salt
Krydret salatostecreme
200 g Salatost i tern
2 spsk Sød chilisauce
Tilbehør
8 Mellem fuldkornstortillaer
1 Limefrugt i både