Tortillas med bønnesalat
30 min
•
Inviter varmen indenfor med disse farverige og smagfulde tortillas. Ingredienserne i den friske bønnesalat giver et vildt godt sammenspil med salatostecremen og passer genialt ned i en tortilla. Hvis du bruger mindre tortilla pandekager kan du servere dem som tacos - du kan også variere dit fyld, som du vil. Opskriften er enkel og hurtig at tilberede og vil helt sikkert glæde både venner og familie.
Ingredienser
Bønnesalat
1 dåse
Kidneybønner
|
|
---|---|
1
Avocado i små tern
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde skiver
|
|
250 g
Tomater i små tern
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern
|
|
1
Fintstrimlet hjertesalat
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Krydret salatostecreme
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
Tilbehør
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Bønnesalat
Krydret salatostecreme
Ved serveringen
Du kan varme dine tortillas på panden - ca. ½ minut på hver side på en god varm pande.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12928 kJ / 3090 kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kJ / 158 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 15,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 18,5 g |
Fedt: | 36,9 % | 6,6 g |